betegesh kukája

az egyelőre-oldal.

kupi

Mondd meg nekem

betegesh@gmail.com

2009.05.14. 20:38 betegesh_

Minden volt már

Címkék: mjuzik eminem

...még akasztott ember is - mondhatná magáról Slim Shady. No nem akarok minden posztban előjönni vele (a Relapse-kritika előtt azért mégis), de ez a mixtapehez készült borító vmi kegyetlen. Jó, Eminem feje meg úgy összességében egy kicsit mesterkélt/mű rajta, de azért van ötlet az egészben. Ugye aki esetlen nem, annak: a White America volt az Eminem Show nyitószáma. Amúgy nem tudom, mi az a Stackhouse Recordings (szóval nem egy Def Jam, tán csak mixtapeket nyomat), meg alapban kerülöm a hip-hop mixtapeket (az általában gagyi hangzásuk és erőltetettségük miatt is, a legjobb számokat - amiket amúgy külön meg bárhogy is be lehet szerezni - cseszik szét), de télleg, de ezt azért bepróbálom majd. Akit még érdekel, az megteheti majd ott alul egy kattal. (De mondom, még én se hallottam, csak ha már a borító...)

Update: nagyon fos az album, le ne szedjétek. Pont olyan, ami miatt eddig is kerültem a mixtape-eket. Szar hangzás, a jó számok elcseszése, ennyi. És sorry.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tovább a lemezhez >>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szemetesh.blog.hu/api/trackback/id/tr81122114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása