betegesh kukája

az egyelőre-oldal.

kupi

Mondd meg nekem

betegesh@gmail.com

2009.05.15. 09:08 betegesh_

Depp mint Sinatra?

Címkék: múvi

No hogy egy kis pletyka is legyen, úgy néz ki, a Frank Sinatra-film főszerepére Deppet akarja a Universal. Ez persze nem azt jelenti, hogy ő lesz, csak hogy őt akarják. A rendező biztosan Scorsese, és hát ha már Sinatrának kék szemei voltak, akkor mondjuk inkább DiCaprio (meg ha már Scorsese), de nem. Az is biztos, hogy a filmben Sinatra eredeti dalait használnák.

Nos Graham King (<<a rossznyelvek itt azt beszélik ki, mennyire hajt az Oscarra), a Scorsese-filmek producere akar már régóta egy közös Johnny Depp - Martin Scorsese kollaborációt. Nem rossz, nem rossz, de miért ebbe akarja erőltetni..? No mindegy, Depp még jelenleg a Don Quixote-szerepről tárgyal Gilliammel, aki még egy próbát tesz a filmmel, és ez biztosabbnak tűnik. Tán ősszel kezdhetik a forgatást, reméli Gilliam.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szemetesh.blog.hu/api/trackback/id/tr571122782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása